JULIA ROSÉN

TINGSRYD

Kategori: the horses

Idag åker vi till Tingsryd! Ska tävla där hela helgen. Blir LB & LA. Ska bli kul att komma iväg på meeting då jag tycker det är det roligaste och sen kommer vi även åka till Vetlanda i slutet av juli. Men nu väntar somsagt Tingsryd och det är tredje och sista året vi nu åker dit och tävlar iallafall. Vi hörs ikväll när vi är framme!

 







Bilder från tingsryd 2009

första riktiga inlägg

Kategori: julia

Nä men då kör vi väl igång här då! Mitt namn är Julia och tidigare bloggade jag på http://juliamerica.blogg.se då jag under 2010-2011 var utbytesstudent i Iowa, USA. Att jag tog det steget och flytta till USA för ett år med nya människor och nytt språk är det bästa beslutet jag har tagit i hela mitt liv. Nu har jag varit hemma i ungefär 3 veckor och mitt liv rullar på som vanligt. Ställ gärna frågor om det är någonting ni undrar om mitt USA-år m.m.
puss

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt



HELLO!

Mitt namn är Julia, jag är 18 år gammal och har precis avslutat ett utbytesår i USA. Nu är jag hemma i Sverige igen och börjar till hösten 2an på gymnasiet. I min blogg får du följa mig i min vardag som innehåller, skola, jobb, hästar, kompisar och mycket mer. Vill du läsa mer om mitt utbytesår? Klicka HÄR!

Välkomna