JULIA ROSÉN

sm

Kategori: the horses

Idag var det en lång dag. Jag jobbade mellan 8.30 till 16.00. Åkte ut till stallet direkt, hoppa Lorett lite nu inför Vetlanda, hon var väldigt seg men det har varit ganska varmt idag. Men överlag var hon jättefin! Därefter var det Syrahs tur att vara med på Pay & Riden nere i viarp. Skulle först hoppa 50 & 60 cm men ändra till 60 och 70 istället.
Väl nere på viarp skötte hon sig jättebra, lugn och fin. Detta var hennes första tävling men man skulle kunna tro att hon gjort det många gånger innan :)
Vi var felfria i 60 och fick en rivning i 70. Och den rivningen berodde på att hon kom stort in på tvåan så blev hon lite lång fram till trean. Även alla andra ryttare från Viatorp gjorde bra ifrån sig. Kul! Hemma var jag kl 22.00 och då byta jag om och sen kasta mig på moppen för att köra ut till Viarp igen och hjälpa till på spökrundan. Jag kom hem igen lite efter 00.00 och nu ligger jag i sänger och ska sova. Imorgon ringer klockan 07.00 och strax efter lunch kör vi upp till Vetlanda. Min lista för imorgon är lång, det ska ridas, packas, putsas, tvättas och mycket mer så nu stänger jag ner för idag. Vi hörs i Vetlanda!

tisdag

Kategori: the daily news

Idag har jag jobbat mellan 8-15.30. Målat hästbox i fyra timmar. Ridit ut med Lorett tillsammans med Erica och nu ska jag sova för att imorgon påbörja min sista arbetsdag. På torsdag åker vi till Vetlanda och imorgon hoppar jag Pay & Ride med Syrah!

nu försöker vi igen

Kategori: Allmänt

Kanske dags att försöka börja blogga på riktigt nu? Så vad jag hänt sen jag nu kom hem från USA.. Jag har ridit, träffat kompisar, umgåtts med familj, börjat träna på gym, börjat rida en storhäst och jobbat! Så fullt upp med andra ord och just nu har jag skickat in en till jobbansökan, håll tummarna! Men nu är klockan väldigt mycket, jag ska sova för klockan ringer 06.40 imorgonbitti, jobba 8-4 och därefter rida lorett och masterpiece och sen hem och skypa med min fina norska! Mer roligt kommer imorgon!
god natt